Recomanacions Adam

-La meva primera elecció és la saga Uncharted. Personalment és una de les meves sagues favorites, en especial la quarta edició, és una saga exclusiva de playstation i si no l’heu provat la recomano molt.
-La segona elecció és la saga de spider-man, encara no l’he pogut jugar però ja només amb veure algun vídeo m’ha cridat molt l’atenció.
-I per últim, si ets una persona que t’interessa el futbol i els videojocs et recomano la saga FIFA. Recomano jugar aquesta saga en consola perquè al mateix joc hi ha un mercat de cartes de futbolistes feta pels jugadors, i en haver més jugadors en consola les cartes són més barates.

Recomanacions Cristian

-La meva primera recomanació per a consoles es Sea of Thieves, un joc d’acció exclusiu de Xbox y Pc que trata sobre ser un pirata y formar una tripulació amb els teus amics en un mon obert, si aquesta opció t’interessa has de saber que aquest joc en solitari no es tan divertit com en grup.
-La segona recomanació es God of War 4, un exclusiu de PlayStation y fa poc també de Pc que trata de un viatge per el mon de la mitologia Nòrdica que fan d’un Déu grec anomenat Kratos i el seu fill amb la missió que fer realitat el deseu de la seva difunta esposa.
-Per últim però no menys important tenim al joc de Spiderman per a PlayStation 4 , es un joc que com diu el seu nom trata de ser Spiderman, pero, ancara que no t’agradin els superherois o el propi Spiderman et recomano que li donis una oportunitar perque el joc te uns molt bons gràfics i unes mecaniques úniques que no aniras a veure en altres videojocs

Recomanacions Erik

-Un videojoc que recomano molt de xbox encara que no ho hagi jugat és la saga de Halo, perquè els vídeos que e vist m’han agradat, tracta d’una guerra interestel·lar entre una raça de l’espai i la humanitat.

-Un altre dels jocs que volia recomanar si t’agraden els cotxes és el Forza horizon 4, perquè aquest si que ho he pogut provar i m’agrada molt l’estil de carreres, els cotxes que hi ha i la seva personalització, el mapa que és món obert i pots anar a gairebé tots costats amb el cotxe i també és multijugador.

-I la meva ultima recomanació és Ghost of Tsushima que si t’agraden els jocs de món obert, de baralles i amb ambientació japonesa aquest joc t’agradarà perquè tracta de l’últim samurai de l’illa de Tsushima, quan envaeixen Japon els mongols.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.