Recomanacions Adam

El primer videojoc és Mario Bros, un dels jocs de nintendo més famosos que hi ha. Aquest és un dels jocs de la meva infància i ho recomano jugar.
El segon és Mario Kart, un videojoc que si els teus amics o familiars també tenen és molt divertit jugar junts.
I finalment aquesta la saga Kirby és un altre dels videojocs de la meva infància que em va encantar jugar-ho amb els meus amics.

Recomanacions Cristian

-La meva primera recomanació per a jocs de nintendo es Super Mario Odyssey, un joc mes de les aventures del famós fontaner de nintendo Mario, però aquest joc el recomano perquè quan el vaig jugar em va recordar a Super Mario Galaxy, un joc al que li tinc molt d’afecte de la meva infància, amb la diferència de que aquest es portable gràcies a la Nintendo Switch.
-La meva segona recomanació es el joc The Legend of Zelda Breath of the Wild, que trata de les aventures de Link, un espadatxí que té la missió de salvar a la princesa Zelda de les mans del malvat Ganondorf i tot mentre explora un mon obert totalment explorable per el jugador.
-Per finalitzar, la tercera recomanació es un joc que no es de la ultima consola de Nintendo, la Nintendo Switch, sino que es Pokémon Sol i Luna uns jocs de la Nintendo 3DS que recomano perquè m’asembla dels millors jocs que ha sortit de la saga de Pokemon en els últims 5 anys.

Recomanacions Erik

-Super Smash Bros Ultimate és un joc que ve de la saga Smash Bros i, el joc el recomano perquè tant per jugar sol, contra gent o amb els teus amics et divertiràs molt, perquè és un joc de baralles en el qual estan gairebé tots els personatges importants de la companyia de Nintendo i pots agafar-te al que més t’agradi tenint cadascun unes habilitats diferents. 

-El segon joc que recomano de Nintendo és un dels meus favorits de la saga de The Legend of Zelda (TLOZ) que es pot jugar a la Nintendo Wii i l’any passat va ser llançat per a la Nintendo Switch. És The legend of Zelda: Skyward Sword . Un joc de TLOZ que explica la història dels començaments de Hyrule (el regne en què es basa el joc) i és molt entretingut per la seva mecanica de joc amb els comandaments de Wii.

-Una altra recomanació que faig és la de Animal Crossing: New Horizons. És el 9è joc de la saga Animal Crossing que tracta d’explorar una illa mentre vas coneixent i fent créixer el teu poble fent tasques per guanyar diners. Ho recomano perquè és molt relaxant i en ser l’últim que van treure té moltes més coses que pots fer al teu joc.


1 comentari

Maria · 8 de febrer de 2022 a les 20:53

Molt bona la recomenació de l’Erik

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.