Recomanacions Adam

El primer joc que he triat per jugar-ho a pc és el Minecraft. És un joc de supervivència on pots construir tot el que et puguis imaginar, i la gràcia d’aquest joc és que absolutament tot està fet de cubs, no hi ha ni una cosa rodona. Recomano jugar a aquest joc en pc perquè personalment he jugat tant en consola com en pc i és molt mes còmode a pc.
La meva segona elecció és Rust, un joc que no he pogut provar personalment però he vist algun vídeo i m’ha interessat molt. Aquest és un altre joc de supervivència, però l’objectiu és tenir la millor base i les millors armes de tot el servidor. Aquest videojoc el recomano jugar en pc perquè en cosola està pitjor optimitzat ja que han de limitar-ho als components de la consola.
I per últim tenim el joc Counter-Strike: Global Offensive, també conegut com “csgo” és un joc en què és un 5vs5 on has d’eliminar l’altre equip enemic o aconseguir guanyar cada ronda ja sigui defensant o atacant, depèn a que bàndol estiguis.

Recomanacions Cristian

La meva primera recomanació a pc es Metro Exodus, un joc que trata del viatge d’un grup de supervivents per trobar un lloc on poder viure tranquils encara estant a un mon posapocalíptic.

El segon títol que recomano es Doom Eternal, un joc de plataformes molt frenètic que trata sobre una Terra del futur que ha sigut conquistada per dimonis y l’objectiu és fer que tots desapareguin.

Per finalitzar el tercer videojoc que recomano es Valheim, un joc de mon lliure molt tranquil en el que pots fer el que vulguis en una aventura tant en solitari com amb amics

Recomanacions Erik

Com a primera opció jo volia recomanar un joc molt famos al que jo e jugat i és un moba (Multiplayer online battle arena), League of Legends també conegut com LOL. És un joc en línia en el què pots jugar de moltes maneres diferents probant diferents personatges y objectes amb amics o altres jugadors, i el objectiu i finalitat del joc és destruir el nexe (la base) de l’altre equip per guanyar la partida.

El segon joc que al meu gust recomanaria és Valorant, és un joc shooter en línia amb un estil de joc molt semblant al CS:GO però canviant coses com els personatges que cadascú té les seves habilitats i ho fa més divertit a l’hora de jugar.

I per acabar l’ultima recomanació personal és un altre joc tipus shooter online, anomenat Escape from Tarkov. És considerat un joc survival en el qual el mapa està ambientat a Rússia i has de sobreviure perquè no et treguin les teves armes, proteccions, materials… I encara que sembli un joc molt complet segueix estant en un estat de DEMO/BETA però és un molt bon joc.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.